keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Kevyt katkarapusalaatti

Äkkiseltään piti saada jotakin patonkien lisukkeeksi ja niinpä tehtiin katkarapusalaattia.

Ainekset

100 g katkarapuja
100 g pakasteherneitä
4 säilykeananasrengasta
1 pss jääsalaattia
2 tomaattia
10 cm pala kurkkua
2 tomaattia
1 suippopaprika

Salaattikastike

1 rkl viinietikkaa
2 rkl öljyä
1 rkl vettä
1/4 tl suolaa
1/4 tl valkopippuria
1/2 tl sokeria
1 tl sinappia   

1. Huuhdo kasvikset ja pilko ne sopivan kokoisiksi suupaloiksi. Herneet voit halutessasi keittää ja jäähdyttää ennen salaattiin lisäämistä. Sekoita salaattiainekset keskenään.
2. Valmista salaattikastike sekoittamalla ainekset keskenään ja pirskottele salaatin päälle.  

   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti