tiistai 14. tammikuuta 2014

Kinuskipalat

Tämä ohje löytyi Maku-lehdestä. Ohjeesta tulee noin 100 viipalepikkuleipää.

Perustaikina

5 dl vehnäjauhoja
2 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
2 tl ruokasoodaa
2 rkl vaaleaa siirappia
200 g margariinia

Suklaataikinaan

2 rkl kaakaojauhetta

Koristeluun

1 dl Marianne Crush -rouhetta

1. Yhdistä kuivat aineet keskenään ja lisää joukkoon siirappi sekä pehmeä margariini. Sekoita tasaiseksi.
2. Jaa taikina kahteen osaan ja lisää toiseen osaan kaakaojauhe.
3. Jaa molemmat taikinat neljään osaan ja pyörittele jokainen tangoksi. Taputtele tangot litteiksi ja vedä halutessasi uurteita pintaan.
4. Paista 175 asteessa noin 15 minuuttia. Lisää tankojen pintaan paistamisen loppuvaiheessa Marianne Crush -rouhetta.
5. Leikkaat tangot lämpiminä vinoiksi viipaleiksi.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti