sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Suklainen kääretorttu

Kääretorttu on nopea, hyvä ja helppo vierasvara. Pitäisi useamminkin tehdä kääretorttuja!

Pohja

4 munaa
1 dl sokeria
1/2 dl vehnäjauhoja
1/2 dl perunajauhoja
1/2 dl kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta 

Täyte

160 g Philadelphia Marabou -tuorejuustoa
200 g vadelmamarmeladia
 
Koristelu

130 g valkosuklaata
sokerimassakoristeita

1. Valmista pohja vatkaamalla munat ja sokeri vaahdoksi. 
2. Lisää siivilän läpi vaahtoon keskenään sekoitetut kuivat aineet ja sekoita varovasti.
3. Levitä taikina leivinpaperoidulle uunipellille ja paista uunin alatasossa 225 asteessa noin 8 minuuttia.
4. Kumoa kääretorttulevy sokeroidun leivinpaperin päälle.
5. Levitä jäähtyneen pohjan päälle tuorejuusto ja sitten marmeladi. Paloittele osa koristeluun tulevasta valkosuklaasta pieniksi paloiksi ja ripottele marmeladin päälle.
6. Kääri levy rullalle ja anna vetäytyä jääkaapissa pari tuntia.
7. Sulata loput valkosuklaasta ja pursota kääretortun päälle.
8. Koristele sokerimassakoristeilla.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti