torstai 31. maaliskuuta 2016

Keväiset appelsiini-mangokakut

Äitini pyysi minua tekemään pari täytekakkua syntymäpäiviään varten. Koska syntymäpäiviä vietetään keväällä ja lähellä pääsiäistä, kakkuihin valikoitui keväiset sävyt ja koristelu sai vaikutteita pääsiäisestä.
 
Pienempi kakku on kolmen munan sokerikakku, jossa on toisessa välissä mangotäyte ja toisessa maitosuklaatäyte. Isompi kakku on viiden munan sokerikakku, jossa toisessa välissä on täytteenä appelsiinitäyte ja toisessa maitosuklaatäyte. Kakut on kostutettu vaniljamaidolla. Kuorrutin kakut appelsiinikermalla, johon löytyi resepti Kinuskikissan blogista. Kyseistä kermaa voi myös pursottaa, mutta tällä kertaa levitin vain ohuen kerroksen kermaa kakkujen pintaan. Koristeiksi laitoin vihreäksi värjättyä valkosuklaata sekä pieniä suklaamunia.
 
En päässyt näitä kakkuja maistamaan, mutta palaute oli hyvää ja kakut kuulemma tekivät hyvin kauppansa. Olin erityisen tyytyväinen kakkujen ulkonäköön, vaikka nuo kuvat nyt eivät ehkä parhaimmasta päästä olekaan. Koristelu oli mielestäni yksinkertainen toteuttaa ja ihanan keväinen. 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti