tiistai 10. joulukuuta 2013

Kinkkupizza

Pitkästä aikaa tein kinkkupizzaa. Varsin perinteisellä kaavalla edettiin: kinkkukuutioita, ananaspaloja, herkkusieniä ja juustoraastetta. Helppoa ja hyvää sanon minä.

Pohja

2 dl vettä
2/3 palaa hiivaa
1/2 tl suolaa
4 rkl öljyä
5 dl vehnäjauhoja

Täyte

ketsuppia
300 g kinkkukuutioita
2 prk (á 390 g ja á 185 g) herkkusieniviipaleita suolaliemessä
2 prk (á 227 g) ananaspaloja
200 g juustoraastetta
pizzamaustetta

1. Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. 
2. Lisää suola ja öljy. 
3. Lisää jauhot ja alusta taikina tasaiseksi. 
4. Kauli taikina uunipellin kokoiselle leivinpaperille ja anna kohota lämpimässä paikassa. 
5. Päällystä pohja ketsupilla ja lisää muut täyteainekset.
6. Paista uunin keskitasolla 250 asteessa noin 15 minuuttia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti